Informació

Descarregar [DOSSIER]

Folkifesta fa un espectacle divertit amb melodies tradicionals valencianes i arranjaments de la música de banda i altres cultures musicals europees, com la bretona o la romanesa. En definitiva, música festiva d’arrel tradicional on barregen instruments com la dolçaina amb l’acordió, la tuba, percussions i teclats.

A la primavera de 2002 naix este grup, format per músics de diferents localitats de l’Horta de València. Dolçaines, tuba, acordió i percussions creen un insòlit conjunt en la música tradicional. Un espectacle divertit amb melodies tradicionals valencianes i composicions pertanyents a la música de banda i altres cultures musicals europees. En definitiva, música festiva d’arrel tradicional.

Un comentari

  1. Ximo Garcia

    Vaig estar present, de cos i ànima (perquè m’agrada la dolçaina) en el concert de Bellreguard.

    Estic aprenent a tocar-la, i vos puc assegurar que em faltava l’aire i se m’adormien els llavis només de vore-vos actuar.

    Possiblement, i crec no equivocar-me, va ser el millor concert de dolçàina que he vist en tota la meua vida, i això que, per a mi, els Dolçainers de la Safor són dels millor, entre als quals es troba el meu mestre.

    Si hi haguera publicat algún CD vostre voldria saber-ho.

    A banda d’això, Ismael, perquè mossegues la canya cada vegada que vas a tocar?

    Una salutació d’algú que, des d’eixe dia, vos admira en el vostre treball.

    Ximo.

    M'agrada

Deixa un comentari